Užgavėnių šventė progimnazijoje

  • Paskelbta: 2024-02-14
  • Kategorija: Renginiai

Vasario 13 d. progimnazijoje sulaukėme neįprastos viešnios – žiemos atstovės Morės! Tokios gražuolės dar niekas nebuvo matęs! Pati sakė, kad atvyko tiesiai iš Juozo Statkevičiaus mados namų! Bet slapti agentai išsiaiškino, jog ji „gimė“ muzikinio teatro studijos „Skrybėlė“ vadovės Laimos Šimanauskienės slaptame kambarėlyje...

Morė visaip stengėsi sužavėti mokinius, mokytojus, progimnazijos darbuotojus, tėvelius – staipėsi fojė nuo pat ryto, fotografavosi su visais, per pertraukas šoko su mokiniais, matyt, tikėjosi pasilikti ir iki šv. Valentino dienos.

Užgavėnes progimnazijoje pasitikome ne tik linksmai, bet ir kvapniai – pradinės ir specialiosios klasės kvepėjo blynais! Juos vaikai gardino mamų ir močiučių virta uogiene. Sočiai prisivalgę vaikai – kaukėti persirengėliai – su mokytojomis rinkosi progimnazijos vidiniame kieme, ryžtingai nusiteikę išvyti žiemą! Mokiniai su šokio mokytoja Lijana Drungiliene šoko šokius, šūksniais lydėjo Kanapinio ir Lašininio kovą... Nors ir labai gaila buvo deginti tokią žavingą Morę, tačiau noras sulaukti pavasario buvo stipresnis!

Dėkojame šokio mokytojai Lijanai ir teatro studijos vadovei Laimai, Kanapiniui Markui ir Lašininiui Pijui už puikią šventę, o pradinių ir specialiųjų klasių mokiniams ir jų mokytojoms už gerą nuotaiką!

Autorius:
Renata Neverauskienė

Nuotraukos:
Renata Neverauskienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos