Kovo 17 — Mokyklos diena

  • Paskelbė : Eglė Karmonienė
  • Paskelbta: 2022-03-16
  • Kategorija: Sveikinimai

Dvidešimt ketverius metus skaičiuojanti Vilniaus Žygimanto Augusto pagrindinė mokykla siekė ir toliau siekia būti bendruomenę telkiančia mokykla, kurioje gali derėti praeitis ir ateitis bei mokinių, jų tėvų ir mokytojų požiūrių įvairovė. 

Net neabejoju, kad Žygimanto Augusto pagrindinė mokykla jau tapo ir, tikrai, išliks gėrio bei įkvėpimo šaltiniu mūsų mokiniams dar ilgus dešimtmečius, o mokinių patirtys, įgytos šioje mokykloje, yra ir bus prasmingos jų ateities pasirinkimams. 

Sąžiningumas, profesionalumas, atvirumas ir dėmesys kiekvienam – linkiu, kad šiomis vertybėmis grįsta kasdienė mokyklos veikla ir toliau džiugintų ne tik mūsų mokyklos bendruomenę, bet ir visuomenė turėtų daugybę progų džiaugtis atsakinga mokyklos veikla bei gerais piliečiais. 

Patirtis patvirtina, kad geriausi patyrimai ateina tada, kada patys ryžtamės drąsiai kurti savo gyvenimą, todėl tikiu, kad kiekvieno Žygimantiečio ryžtas – būti Mokyklos kūrėju – kildina išskirtinį Mokyklos gėrį – autentišką ir vaikų mylimą mokyklą. Tad 24-ojo gimtadienio proga linkiu Mokyklai įgyti ir turėti kuo daugiau tikrų ir ištikimų bičiulių bei mylėtojų!  

Už sąžiningų, atsakingų, atvirų ir kūrybingų žmonių mokyklą – Vilniaus Žygimanto Augusto pagrindinę!  

Su gimtadieniu, mielieji! 

Direktorė Dalia Paunksnė 

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos