Projektas ,,Pieštukų kelionė“

2022-2023 m. m. 1a ir 1b klasių mokiniai buvo pakviesti dalyvauti projekte ,,Pieštukų kelionė“. Mokytojos Ilona Charužienė ir Aušra Rudminienė per visus mokslo metus pirmokus skatino tarpusavyje bendradarbiauti ir kūrybiškai įgyvendinti sumanymus bei idėjas. Projekto dėka buvo ugdomos  pažinimo, komunikavimo ir asmeninė kompetencijos.

Mokiniai dalyvavo kūrybinėse dirbtuvėlėse ,,Būkime draugai“, ,,Mano pieštukas“, ,,Baltojo pieštuko širdelė“, ,,Išmintingosios PELĖDOS plunksna“, išklausė edukacines paskaitėles ,,Kaip atsirado pieštukas ir trintukas?“, ,,Pieštuko istorija“, ,,Kaip gaminami pieštukai?“.

Pirmokai buvo aktyvūs bendrai rengiamose  popietėse ,,Gera draugą turėti“, ,,Mokyklos bibliotekoje“, ,,Staigmena draugui“, ,,Pasitinkame vasarą”. Smagiai praleido laiką muzikinėje pertraukoje ,,Spalvos“.

Įgyvendintas projektas ,,Pieštukų kelionė“ ne tik papildė žinias, kokie nepaprasti yra įprasti pieštukai, bet ir atskleidė, kad pirmų klasių mokiniai yra draugiški, žingeidūs bei aktyvūs mokyklos bendruomenės nariai.

Projektą organizavo pradinio ugdymo mokytoja Aušra Rudminienė

Nuotraukos:
Aušra Rudminienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos